Ilmanvaihto kuntoon kattavilla palveluilla Maskussa ja Varsinais-Suomessa

Yhteystiedot
  • pohjapiirros
  • pohjapiirros, jossa ilmanvaihtokanavat
  • tumma pohjapiirros

Ilmanvaihtosuunnittelu

Ilmanvaihtosuunnittelulla on olennainen merkitys järjestelmän toimivuuteen ja kustannuksiin. Ilmanvaihtojärjestelmän tulisi toiminnaltaan olla sellainen, ettei käyttäjä edes huomaa sen olemassaoloa. Tällöin suunnittelu ja toteutus ovat onnistuneet. Suunnittelussa määritellään ilmamäärät ja valitaan laitteet siten, että niissä on riittävä tehostusvara. Koska emme ole pelkästään suunnittelutoimisto, osaamme huomioida suunnittelussa myös asennettavuuteen ja järjestelmän säädettävyyteen sekä äänenvaimennukseen liittyviä seikkoja.


Pyrimme aina löytämään kohteeseen parhaiten sopivat ratkaisut, ja usein tämä tarkoittaa mahdollisimman yksinkertaista ilmastointikanavistoa. Myös kustannusmielessä mahdollisimman yksinkertaisen ratkaisun suunnitteleminen ja löytäminen on miellyttävin vaihtoehto; paras osa on sellainen, jota ei edes tarvita.

Laitetoimitukset

Toteutamme kaikki kohteemme merkkiriippumattomasti. Ilmanvaihtosuunnitelman yhteydessä toimitamme asiakkaallemme osaluettelon ja annamme tarjouksen suunnitelman mukaisista laitteista. Näin sinulla on mahdollisuus kilpailuttaa eri laitetoimittajia ja löytää kustannustehokkain vaihtoehto. Huomioithan myös, että kauttamme onnistuvat mutkattomasti asennustyön aikaisten lisäosien hankinta ja mahdollisten ylimääräisten osien hyvitykset.


Asennustyön aikana tulee yleensä aina joitakin muutostarpeita, joita ei ole pystytty huomioimaan suunnittelussa. Muutokset huomioidaan lopullisessa laskutuksessa osaluettelon hintojen mukaisesti.

Katossa kulkevia ilmastointiputkia

IV-vastaava työnjohto

Uudisrakennuskohteissa ja rakennusluvan varaisissa saneerauskohteissa tarvitaan aina ilmanvaihtotöiden vastaava työnjohtaja. Meillä Ilmastointitekniikka Kotajärvi Oy:llä on vuosien vankka kokemus IV-vastaavana työnjohtajana toimimisesta erilaisissa kohteissa. Tarjoamme palvelua, olitpa sitten hartiapankkirakentaja tai haluat asennuksen kauttamme.

ilmanmittauspöytäkirja

Ilmanvaihdon säätö ja mittauspöytäkirja

Tarjoamme asiakkaillemme ilmanvaihdon säätöpalvelua ja laadimme mittauspöytäkirjoja. Ennen ilmanvaihdon käyttöönottoa venttiilikohtaiset ilmamäärät säädetään suunnitelman mukaisiksi ja tehdään mittauspöytäkirja. Mittauspöytäkirja toimitetaan käyttöönottotarkastuksessa rakennustarkastajalle.