HTT-tavarantarkastaja Maskussa ja Varsinais-Suomessa

Toimimme hyväksymisryhmässä 3.4 LVI-työt, -tarvikkeet ja -laitteet sekä LVI-järjestelmien kuntotarkastukset.

Ota yhteyttä

Ilmastointitekniikka Kotajärvi Oy tarjoaa luotettavaa ja valtuutettua HTT-tavarantarkastaja-palvelua Varsinais-Suomen alueella. Lue lisää ja ongelmatilanteen kohdatessasi kutsu paikalle puolueeton tavarantarkastaja!

Puolueettoman tarkastajan avulla sovintoratkaisuun

Kohtasitko ongelmatilanteen, jossa tarvitset avuksesi puolueetonta tarkastajaa suorittamaan tuotteen tai palvelun teknisen tarkastuksen? Ilmastointitekniikka Kotajärvi Oy on yksi Suomessa toimivista, valvonnan alaisista HTT-tavarantarkastajista. Meillä on vuosien monipuolinen kokemus tavarantarkastajan töistä erilaisissa LVI-kohteissa.


HTT-tavarantarkastus on Keskuskauppakamarin hyväksymää ja valvomaa toimintaa, jonka tarkoituksena on tarjota riippumatonta ja puolueetonta asiantuntija-apua erilaisiin teknisiin kysymyksiin, olipa kyseessä palvelu tai tuote. Toiminnan tarkoituksena on ulkopuolisena asiantuntijana antaa lausunto tekniseen asiaan ja pyrkiä sen avulla sovintoratkaisuun ilman asian viemistä oikeuteen. Mikäli asia kuitenkin johtaa oikeuskäsittelyyn, tavarantarkastajan lausuntoa voidaan käyttää oikeudessa asiantuntijalausuntona.


Toimimme hyväksymisryhmässä 3.4 LVI-työt, -tarvikkeet ja -laitteet sekä LVI-järjestelmien kuntotarkastukset. HTT-tavarantarkastajat ovat suorittaneet HTT-kokeen ja sitoutuneet noudattamaan toiminnassaan tavarantarkastusta koskevaa ohjesääntöä. Kaiken HTT-tarkastuksen perustana on puolueettomuus ja tarkastajana toimivat henkilöt ovat valvottuja ammattiosaajia.

Lue lisää HTT-tavarantarkastuksesta Keskuskauppakamarin verkkosivuilta

Kutsu paikalle luotettava HTT-tavarantarkastaja!

Ota yhteyttä ja kysy lisää tavarantarkastajatoiminnasta! Vastaamme mielellämme kaikkiin aihetta koskeviin kysymyksiin. Toimimme Maskusta käsin joustavasti koko Varsinais-Suomen alueella.